Home | Online bestellen | Producten | Contact
 
 
QRS Service BV

Voorstellen van de onderneming

QRS Service is een nieuw bedrijf in de medische wereld, met de focus op technische service. Deze Technische Service zal verleent worden op de medische apparatuur voor de intra- en extramurale markt en worden gevoed vanuit de zusterbedrijven QRS CriticalCare en QRS HealthCare.
Met het bundelen van krachten biedt QRS Service een optimale Service waarbij altijd de richtlijnen van de producent worden gehandhaafd.  Meten is weten, maar dan wel met gekalibreerde apparatuur en volgens de door de producent opgegeven specificaties.

 

Ondernemingsdoelstellingen

Missie: Het betrouwbaar leveren van kwalitatief goede technische service en diensten tegen marktconforme prijzen, om zodoende een significante bijdrage te leveren aan de verbetering van kwaliteit van de zorg.
Onze kernwaarden zijn: Integriteit, klantgerichtheid, klinische professionaliteit, enthousiasme, creativiteit en ervaring.

Aandachtsgebied

In de medische markt waar QRS Service actief is, zijn 3 doelgroepen waarin QRS Service zich kan onderscheiden. In deze 3 markten hebben we te maken met verschillende factoren die het succes brengen. Toch zijn er voldoende argumenten waardoor  deze markten door QRS Service  als doelgroep zijn gekozen.

  1. Technische Service; Exclusieve distributieschap. QRS Service zal het technisch Service Centrum zijn voor QRS CriticalCare  en QRS healthCare.
  2. Ambulance; Binnen de ambulancediensten / RAV’s is het wenselijk om 1 aanspreekpunt te hebben voor Technische Service. Het preventieve onderhoud wat wordt uitgevoerd wordt altijd volgens de specificaties van de producent uitgevoerd.  Reparaties worden in de regel doorgestuurd naar de producent
  3. Privéklinieken; Binnen de Privéklinieken is het wenselijk om 1 aanspreekpunt te hebben voor Technische Service. Het preventieve onderhoud wat wordt uitgevoerd wordt altijd volgens de specificaties van de producent uitgevoerd.  Reparaties worden in de regel doorgestuurd naar de producent

Uitgangspunten

Door de ruime kennis van deze markt en het goed uitgebalanceerde port folio vanuit de zuster bedrijven QRS CriticalCare en QRS HealthCare is QRS Service in staat om een vooruitstrevende positie te bereiken bij de Nederlandse Ziekenhuizen en Ambulance diensten.
De realisatie komt tot stand door middel van een professioneel team waarbij service voorop staat. De medewerkers van QRS Service, maar ook de ruime installbase welke gecreëerd is door QRS CriticalCare en QRS HealthCare zorgen ervoor een gunningfactor te realiseren bij de bekende doelgroepen waardoor de naamsbekendheid van QRS service vanaf dag 1 tot stand komt.

QRS Service zal als hoofdopdracht krijgen:

  1. het preventief en correctief onderhoud van de QRS productlijnen waarbij exclusiviteit is afgesloten.
  2. Preventief onderhoud Ambulance diensten
  3. Preventief onderhoud Privéklinieken
  4. Technische support tbv Sales&marketing activiteiten
 
Laatste nieuws:
21 oktober 2015: Medica 2015

Over 1,5 week gaat de Medica 2015 in de Messe Düsseldorf van start. Wij zullen aanwezig zijn in het Holland Paviljoen...Lees meer...

3 november 2015: Verminderen van postoperatieve wondinfecties

Meerdere studies hebben aangetoond dat het aantal postoperatieve infecties met Staphylococcus aureus kunnen worden voorkomen...Lees meer...

21 oktober 2015: MEDICA 2015

Van 16 t/m 19 november 2015 vindt in de Messe Dusseldorf de vakbeurs MEDICA 2015 plaats. Deze beurs is al jaren wereldwijd...Lees meer...


Klik hier voor onze Twitter pagina... Klik hier voor onze Facebook pagina... Klik hier voor onze Linkedin pagina...


Onze producten:
Configureer uw mobiel computermeubel hier

Klik hier voor de configuratie-tool...Lees meer...

Onze producten

Klik hier voor een overzicht van onze producten...Lees meer...


Gerelateerde websites:
QRS CriticalCare BV

Klik hier voor QRS CriticalCare BV

QRS Service BV

Klik hier voor QRS Service BV

QRS Sportcare BV

Klik hier voor QRS Sportcare BV

QRS Facilitair BV

Klik hier voor QRS Facilitair BV


Home | Producten | Contact