Home | Online bestellen | Producten | Contact
 
 
QRS Service BV

Voorstellen van de onderneming

QRS Service is een nieuw bedrijf in de medische wereld, met de focus op technische service. Deze Technische Service zal verleent worden op de medische apparatuur voor de intra- en extramurale markt en worden gevoed vanuit de zusterbedrijven QRS CriticalCare en QRS HealthCare.
Met het bundelen van krachten biedt QRS Service een optimale Service waarbij altijd de richtlijnen van de producent worden gehandhaafd.  Meten is weten, maar dan wel met gekalibreerde apparatuur en volgens de door de producent opgegeven specificaties.

 

Ondernemingsdoelstellingen

Missie: Het betrouwbaar leveren van kwalitatief goede technische service en diensten tegen marktconforme prijzen, om zodoende een significante bijdrage te leveren aan de verbetering van kwaliteit van de zorg.
Onze kernwaarden zijn: Integriteit, klantgerichtheid, klinische professionaliteit, enthousiasme, creativiteit en ervaring.

Aandachtsgebied

In de medische markt waar QRS Service actief is, zijn 3 doelgroepen waarin QRS Service zich kan onderscheiden. In deze 3 markten hebben we te maken met verschillende factoren die het succes brengen. Toch zijn er voldoende argumenten waardoor  deze markten door QRS Service  als doelgroep zijn gekozen.

  1. Technische Service; Exclusieve distributieschap. QRS Service zal het technisch Service Centrum zijn voor QRS CriticalCare  en QRS healthCare.
  2. Ambulance; Binnen de ambulancediensten / RAV’s is het wenselijk om 1 aanspreekpunt te hebben voor Technische Service. Het preventieve onderhoud wat wordt uitgevoerd wordt altijd volgens de specificaties van de producent uitgevoerd.  Reparaties worden in de regel doorgestuurd naar de producent
  3. Privéklinieken; Binnen de Privéklinieken is het wenselijk om 1 aanspreekpunt te hebben voor Technische Service. Het preventieve onderhoud wat wordt uitgevoerd wordt altijd volgens de specificaties van de producent uitgevoerd.  Reparaties worden in de regel doorgestuurd naar de producent

Uitgangspunten

Door de ruime kennis van deze markt en het goed uitgebalanceerde port folio vanuit de zuster bedrijven QRS CriticalCare en QRS HealthCare is QRS Service in staat om een vooruitstrevende positie te bereiken bij de Nederlandse Ziekenhuizen en Ambulance diensten.
De realisatie komt tot stand door middel van een professioneel team waarbij service voorop staat. De medewerkers van QRS Service, maar ook de ruime installbase welke gecreëerd is door QRS CriticalCare en QRS HealthCare zorgen ervoor een gunningfactor te realiseren bij de bekende doelgroepen waardoor de naamsbekendheid van QRS service vanaf dag 1 tot stand komt.

QRS Service zal als hoofdopdracht krijgen:

  1. het preventief en correctief onderhoud van de QRS productlijnen waarbij exclusiviteit is afgesloten.
  2. Preventief onderhoud Ambulance diensten
  3. Preventief onderhoud Privéklinieken
  4. Technische support tbv Sales&marketing activiteiten
 
Laatste nieuws:
3 maart 2015: MioCare

Elke patiënt verdient de beste zorg en iedere zorgverlener de juiste middelen om dit te realiseren. Daarom zoeken wij continu de markt af naar nieuwe nog betere oplossingen. Zo hebben wij de MioCARE. Mio helpt zorginstellingen bij het digitaliseren van medische informatie. U kunt met de streepjescodescanner patiënten identificeren, zodat er minder tijd nodig is voor het invoeren van gegevens.
De Mio wordt met succes gebruikt in het St. Maximilian Ziekenhuis in Polen: https://lnkd.in/dnWHwxH
Voor meer informatie over de Mio kijk op https://lnkd.in/dAMTvFt

3 maart 2015: Scrubbrushes

Wist u dat geïmpregneerde scrubbrushes met PVP jodium zeep of Chloorhexidine tegenwoordig geregistreerd moeten staan als Biocide? Zonder deze juiste registratie mag een leverancier de scrubbrushes niet in Nederland leveren. QRS werkt samen met Medline en zij bieden verschillende steriele scrubbrushes aan die voldoen aan deze eisen van de Europese Commissie. Voor meer informatie neem contact met ons op via 0412-690461 of bestel ze direct via onze webshop shop.qrshc.nl.


Klik hier voor onze Twitter pagina... Klik hier voor onze Facebook pagina... Klik hier voor onze Linkedin pagina...


Onze producten:
Configureer uw mobiel computermeubel hier

Klik hier voor de configuratie-tool...Lees meer...

Onze producten

Klik hier voor een overzicht van onze producten...Lees meer...


Gerelateerde websites:
QRS CriticalCare BV

Klik hier voor QRS CriticalCare BV

QRS Service BV

Klik hier voor QRS Service BV

QRS Sportcare BV

Klik hier voor QRS Sportcare BV

QRS Facilitair BV

Klik hier voor QRS Facilitair BV


Home | Producten | Contact